dijous, de gener 11, 2007

La nostra opinió sobre ESADE a Sant Cugat

El lligam entre Sant Cugat i ESADE és positiu. El prestigi i reconeixement internacional d’aquesta escola de negocis ens pot beneficiar a tots per la via d’una projecció i imatge pública de Sant Cugat com a ciutat del coneixement i, també, perquè suposa ampliar les oportunitats per a les empreses i per als nostres joves en formació.

El projecte ESADE té un gran interrogant sobre la taula. Un interrogant que necessita d’una resposta urgent per part de CIU: la mobilitat. L’afluència de vehicles, estimada entre 1.200 i 900 cotxes segons els estudis, encara s’ha de resoldre. No pot ser que les obres avancin, com avancen, sense saber quina és la solució per aquesta zona de la ciutat. Una zona, on recordem, que en hores puntes existeixen serioses dificultats de trànsit. Els socialistes exigim a CiU i a l’alcalde que expliqui amb claredat, sense fugir d’estudi, com es pensa afrontar la mobilitat.

Els projectes de ciutat, i ESADE n’és un de molt important, necessiten d’un lideratge públic que ha mancat en aquest projecte. Un lideratge públic vol dir avançar-se als problemes i posar per davant els interessos públics. La mobilitat associada a ESADE hores d’ara hauria d’estar resolta i no ser un gran interrogant.