divendres, d’octubre 20, 2006

Parlem?

La campanya al Parlament crec ja té algun episodi local que voldria comentar. La valoració contraposada de l'obra de govern de la Generalitat a la ciutat que hem fet PSC i CiU. El millor és que jutgeu per vosaltres mateixos en el document que podeu trobar a http://santcugatdv.socialistes.org.
L'obra de govern d'aquests tres anys ha significat un increment important de serveis públics per Sant Cugat, especialment, en educació, en salut i en seguretat. Crec honestament que des la Generalitat s'ha fet costat a una ciutat que creix en demografia i que necessita d'inversions per esdevenir un territori equilibrat. Si una característica destaco de l'actuació del Govern de Catalunya a Sant Cugat és el compromís en eixamplar les polítiques de benestar social.
CiU i l'alcalde diuen el que toca en el manual electoral, però falten a la veritat quan qualifiquen l'obra de govern de sectaria. Tracten de desinflar l'actuació del Govern de Catalunya simplement perquè va en contra dels seus interessos. Aquesta forma de fer política desacredita la política.
Fa dies que faig una pregunta que no troba resposta per part de qui l'ha de donar. Si la salut és una de les polítiques públiques que més influeixen en la qualitat de vida dels ciutadans. Si l'Hospital de referència que ha de donar servei a Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal suposa un important benefici per les tres localitats i una inversió de més de 70 milions d'euros. Si tenir un hospital suposa que ja no ens haurem de desplaçar a Terrassa per accedir a determinades especialitats mèdiques. Si el guany és tan i tan important, perquè el butlletí municipal no ha dedicat ni una sola línia a l'Hospital?
Ahir, dijous 19 d'actubre, reptava democraticament a l'alcalde a debatre l'obra del Govern. Preferiran parlar o anar al notari?