dijous, d’octubre 05, 2006

Llei de dependència: prova del 9

"Tots portem un socialista més o menys gran en el nostre cor ". Aquesta frase la vaig escoltar en el marc d'una conversa amb tot un expert sobre campanyes electorals i m'ha semblat molt oportuna per aquests dies. Molt oportuna avui que es vota la llei de promoció de l'autonomia personal i atenció a les persones en situació de dependència. Una llei amb un fort impacte per la vida quotidiana de molts ciutadans i ciutadanes, de moltes famílies. 330.000 beneficiaris directes xifrava el Periodico de Catalunya! Una mesura que suposa també un decidit impuls a l'economia social ja que es preveu la creació a Catalunya de 40.000 llocs de treball: cuidadors, servei d'atenció domiciliària, places de residència per a gent gran, centres de dia... Una llei que busca sobretot eixamplar l'equitat.
Ja fa temps que sona una música de fons de desprestigi del progressisme per part de la dreta de tota la vida, però també per aquella més centrada. L'objectiu justificar per la via de pretesa modernitat retalls en l'estat del benestar. I és que el liberalisme social (formulació amable d'Artur Mas) és més liberalisme i menys social. Avui, si no hi ha canvis de darrera hora per raons d'estratègia i no pas de convenciment, CiU votarà en contra d'aquesta llei. Una llei que suposa el reconeixement d'un dret social.
El cap de setmana passat s'organitzava la Primera Fira de la Gent Gran a Sant Cugat i CiU amagava el debat de fons... La llei de dependència prova del 9.

1 Comments:

  • FELICIDADES SALVADOR POR LA CONFECCION DE TU BLOG. ME HA GUSTADO BASTANTE PERO PREFERIRIA ENCONTRARME TUS OPININIONES MAS PERSONALES E INTIMAS ( AUNQUE NO SEAN DE POLITICA) Y FUERA DE LA ORBITA DEL PARTIDO. PARA A TRAVES DE TU BLOG PODER CONOCERTE MEJOR Y CONOCER TUS INQUIETUDES.
    A MODO DE EJEMPLO Y SI TE GUSTA MI PROPOSICION TE RECOMIENDO QUE VEAS EL BLOC don-aire.blogspot.com.
    HAGAS LO QUE HAGAS TE SEGUIRE LEIDO.
    REITERO FELICIDADES I "cap endavant"

    By Anonymous Anònim, at 11:25 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home